8 espectacles que no t’has de perdre a la Fira i Festes de Gandia

la POP a GandiaLa Fira i Festes de Gandia compta enguany amb una extensa programació cultural que inclou música, animació de carrer, teatre, espectacles multidisciplinars i altres activitats. A la Revista Tres deu ens hem permés la gosadia de destacar alguns esdeveniments musicals que tindran lloc entre el 2 i 5 d’octubre a la capital de la Safor.

Hui dijous 2 d’octubre es celebraran al Parc Ausiàs March els concerts de l’orquestra La Tribu i les bandes de pop comercial espanyoles El Viaje de Elliot i Dvicio. Al mateix lloc podrem gaudir el divendres d’una nit de música electrònica amb Djs com Àlex Sellens, Pascal Renolt, Dj Valdi, Jose AM, Eyes Of Providence, Adri Faus i José Ripoll. Dissabte 4 d’octubre serà el torn de l’orquestra Crash, que compartirà escenari amb dos bandes mítiques: Revólver i Los Toreros Muertos – banda dels ’80 liderada per l’actor Pablo Carbonell-. El divendres 3 d’octubre recomanem també l’espectacle de funk, soul i música negra Funk & Ceba (23h Jardí de la Marquesa).

Si el que busqueu són activitats per a tota la família, podreu trobar a Botifarra actuant a la Plaça de Sant Josep els dies 3 i 4 d’octubre a les 20h i el diumenge 5 a les 13h. Podeu amenitzar els vostres matins (12.30h) al Jardí de la Marquesa, on es realitzaran els Vermuts de la Marquesa, amb l’actuació de les xarangues A Contratemps (3 oct.) i Parranda’s Band (4 oct.). Especialment per a xiquets i famílies és l’espectacle que oferirà la Petita Orquestra Peiotaire (POP) a la plaça del Prado el diumenge 5 a les 18h. Un espectacle que concideix amb Sconcerto d’Amore, un montatge de música i circ que també es podrà vore a les 13h i el dia 4 a les 19.30 i les 23h al Passeig.

Podeu consultar tota la programació de la Fira i Festes de Gandia visitant aquest enllaç. Repassem ara els 8 actes que no t’has de perdre!

 

1. Concert de l’0rquestra La Tribu + El Viaje de Elliot + Dvicio (2 oct 23h)

2. Nit de Djs amb Àlex Sellens, Pascal Renolt, Dj Valdi, Jose AM, Eyes Of Providence, Adri Faus i José Ripoll. (3 oct 23h)

3. Concert de l’orquestra Crash + Revólver + Los Toreros Muertos (4 oct 23h)

4. Funk & Ceba (3 oct. 23h)

5. Pep Gimeno ‘Botifarra’ (3 i 4 oct 20h; 5 oct 13h)

6. Vermuts de la Marquesa amb les xarangues A Contratemps i Parranda’s Band (3 oct i 4 oct 12.30h respectivament)

7. Concert de la Petita Orquestra Peiotaire (5 oct 18h)

8. Sconcerto d’Amore (4 oct 19.30 i 23h; 5 oct 18h)

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.