5 podcasts que has seguir per dur una vida saludable

podcastsLes noves tecnologies canvien les nostres pautes de consum, fins i tot amb la ràdio. Eixe mitjà unidireccional que, no obstant això, ha sabut adaptar-se a la perfecció als nous paradigmes comunicatius. És en el segle XXI, vora un segle després del naixement de les ondes hertzianes, quan ha aparegut en escena un nou format: el podcast (iPod + Broadcasting). Ràdio quan, on i com vols. El podcast permet a l’oient triar quan escolta els seus programes favorits, ja siga en descarregar l’àudio o en acceir-hi des d’alguna aplicació mòbil o web. Les limitacions de la ràdio tradicional en FM emplaçades i complementades pels podcasts.

D’aquesta manera, la tecnologia també ha influit en el nostre estil de vida: sedentarisme, accés a noves cultures com l’americana o la coneixença de productes alimentaris industrials. La tecnologia, així com les xarxes socials, també han tingut un efecte en la nostra ment i societat. Les pressions per tindre una vida exitosa i mostrar tot allò que tenim i fem a través d’Instagram o Facebook han augmentat.

És per això que una eina com el podcast pot fer de contrapés d’entre esta voràgine tecnològica. Subscriure’t a programes -a través d’ iTunes, uWhisp, Goear o Ivoox- que tracten els problemes de salut pot ajudar-te a millorar el teu estil de vida. Alimentació, esport, psicologia, cultura, tendències en salut. Tots estos elements d’un estil de vida saludable els trobaràs en la següent llista de podcasts que hem fet a la Tresdeu:

1.- MI DIETA COJEA: ADÉU ALS MITES ALIMENTARIS

Blog: Mi dieta cojea.

2.- RAFAEL SANTANDREU: PSICOLOGIA COGNITIVA

Web oficial.

3.-FITNESS EN LA NUBE: MANTENIR-SE EN FORMA

Blog: Fitness en la nube.

4.-NADIE SABE NADA: L’HUMOR COM A TERÀPIA

Web oficial.

5.-MAÑANA EMPIEZO: TENDÈNCIES EN SALUT

Web oficial.

 

 

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.