4 videoclips per començar la setmana: Funkiwis, El Kamión, J.Dean i MDMA


El mes de juny ha cremat la meitat dels seus dies, tant sòls catorze han passat perquè ja tinga’m material nou pel que fa a videoclips es refereix. Ací vos portem quatre de les estrenes dels grups valencians, però teniu la llista de recopilació de Videoclips Valencians per no perdre-vos cap de les novetats del nostre panorama musical.


Funkiwis reapareix en l’escena amb el seu nou single “Me alegro de verte” junt amb Júlia Isern, també coneguda com a Lia Kali. Un tema diferent del que ens tenien acostumats, amb sons de soul, gospel i rock, la banda valenciana ens torna a sorprendre. Aquesta peça veu la llum acompanyada per un videoclip realitzat per Suau Studio a l’interior d’una església.


Funkiwis– Me alegro de verte ft. Júlia Isern


El grup alacantí El Kamión de la Basura ha fet públic la seua nova cançó “Al Caminar”, juntament amb el seu visual gravat per Macwmba estudio. El missatge que porta la seua lletra té com a escenari el paratge natural d’El Hondo a Crevillent. Tot un gust sonor i visual.


El Kamión de la Basura– Al caminar


J.Dean ens porta un estil més urban amb la seua cançó “Podría”. El videoclip plasma un ambient retro i fosc, que posa vida al que ens conta en la lletra, que incorpora inclús una senya al “toc de queda” establit per la pandèmia. El visual ha estat gravat per David García i Mireya Benazza.


J.Dean– Podría


En clau d’humor arriba MDMA, les sigles del nom complet Me Das Mucho Amor. La seua nova cançó “Rasputín” ve amb col·laboració d’Edeta Pro i un videoclip, basat en un croma verd amb què canvien el fons, realitzat per Estudio Hochelaga.


MDMA – Rasputín


Podeu llegir l'article original 4 videoclips per començar la setmana: Funkiwis, El Kamión, J.Dean i MDMA a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.