17a Festa Alternativa als Bous de Borriol

Festa Alternativa als Bous de BorriolEste cap de setmana a Borriol es celebrarà la 17a edició de la Festa Alternativa als Bous. Un bon grapat d’anys fa ja des que uns joves començaren a organitzar-se per oferir al poble una oferta cultural diferent als bous que presenten les festes oficials.

La FAB s’ha convertit en tot un esdeveniment a la comarca castellonenca de la Plana Alta. Una molt bona ocasió per veure als grups que han estat rodant especialment per les comarques centrals com són Smoking Soul’s i Auxili juntament amb Talps, The Soca i Mash Masters en el cas del divendres i Malagana el dissabte.

Tanca el cartell A Machete, el nou grup alacantí de la gent de Fuckop Family amb El Chispa i Vince -del que ja parlarem ací-.

Els concerts són gratuïts i els dos dies comencen a les 23.30h. Al finalitzar hi haurà una “punxada de clausura” a càrrec de la parella de DJ’s vencedors del “1r Mundialito de DJ’s residents i dissidents“.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.