(A)Live Music

Concert de:
Xarim Aresté

En aquest llarg període de dificultats i d'incertesa sobre el futur de la cultura, hem decidit apostar en gran.
Neix A-Live Music, un cicle de concerts mensuals amb diferents artistes locals, amb l'objectiu promoure la música en viu!
Com a primer artista convidat tindrem a XarimAresté, una cara coneguda en el món del pop rock català, amb col·laboracions importants amb músics com Josele Santiago, Maika Makovski i Pascal Comelade
Amb el disc "La rosada", va rebre importants premis; l'Altaveu, el Cerverí i l'Enderrock com el millor disc pop - rock de l'any.
E21 de maig us espera a nostra bonica sala!
CAST:
En este largo periodo de dificultades y de incertidumbre sobre el futuro de la cultura, hemos decidido apostar a lo grande.
Nace A-Live Music, un ciclo de conciertos mensuales con diferentes artistas locales, con el objetivo promover la musica en vivo!
Como primer artista invitado tendremos a Xarim Aresté, una cara conocida en el mundo de la musica pop rock catalana, fuerte de colaboraciones con importantes músicos como Josele Santiago, Maika Makovski y Pascal Comelade
Con el disco "La rosada", recibió importantes premios; l'Altaveu, el Cerverí, l'Enderrock como el mejor disco pop - rock del año.
El dia 21 de mayo os espera en nuestra bonita sala!

No hi ha videoclips d'aquest grup!

Més info:
Facebook

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.