The Generation al Concurs l'Aurora Music 2020

Concert de:
The Generation

The Generation actuarà el proper dijous 26 de març a les 20h a l'Espai Socio-Cultural l'Aurora-CGT Rubí dins de la primera fase del Concurs l'Aurora Music 2020.

The Generation és una banda de Barcelona amb una llarga trajectòria per diversos escenaris del país. Té un estil clarament marcat pel blues&rock, el rock’n’roll i rock sureny. És el resultat de la confluència de les diferents trajectòries musicals dels seus components.

The Generation recupera els grans clàssics de tots els temps que més els motiven per fer-ne versions molt personals. Des de Stevie Ray Vaughan, Jeff Healey, Muddy Waters o Eric Clapton, fins a Allman Brothers o Lynyrd Skynyrd… Un repertori que no deixa indiferent i que fa gaudir tan al públic com els propis membres de la banda. Això es nota amb la connexió que es genera entre la banda i el públic durant tot l’espectacle.

THE GENERATION:
Albert Ferrés - Veu i guitarra
Gustavo Gomez - Veu i baix
Josep Herrero - Guitarra
Manu Cañadas - Bateria

No hi ha videoclips d'aquest grup!

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.