Presentació del nou disc "Mai més res" de The Anti-Patiks

Concert de:
The Anti-Patiks
BATEC
Groggy Rude

Després d'una aturada de 5 anys per motius encara desconeguts a dia d'avui, la veterana banda de Punk Rock de Terrassa ha tornat per celebrar el desè aniversari de la fundació del grup. I ho fa acompanyant-ho amb la publicació d’un NOU DISC: “𝐌𝐀𝐈 𝐌𝐄𝐒 𝐑𝐄𝐒” (Tropical Riot Records, 2022).
.
En la seva curta i accidentada trajectòria, The Anti-Patiks van deixar per la posteritat un parell de EPs, un llarga duració ("Comptes vells, baralles noves" (Propaganda Pel Fet!, 2015)) i un single anomenat "Només el Punk Rock em fa feliç" que va fer tremolar els fonaments del mainstream català.
.
Amb la seva actitut irònica i impredictible, el grup està preparant una sèrie de concerts exclusius que realitzaran durant el 2022, el primer d’ells el proper divendres 13 de maig a la sala més Punk Rock de Catalunya: l'𝐄𝐒𝐓𝐑𝐀𝐏𝐄𝐑𝐋𝐎 𝐂𝐋𝐔𝐁.
I ho faran acompanyats de dues bandes amigues i que són tot un referent dins l’escena catalana: els veterans 𝐁𝐀𝐓𝐄𝐂 (Punk Rock Vallès-Ponent, presentant el seu nou EP “Rebels de cor”) i els joves 𝐆𝐑𝐎𝐆𝐆𝐘 𝐑𝐔𝐃𝐄 (Oi! Emotiu Tarragona, presentant el seu nou treball “Temps mort”).
.
.
◆ ÚNIC CONCERT EN SALA AQUEST 2022
Esdeveniment 📆 ⇢ https://bit.ly/350-EstraperloCLUB

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.