Presentació de SoArt Minimal

Concert de:
SoArt

Aquest diumenge tenim el gust de fer música en el poble de l'alma mater de SoArt. Presentarem a veïns, amics i familiars, el primer disc d'estudi: MINIMAL | Ubicació -> www.bit.ly/SoArtaFaura

Compost a foc lent per Carles Llusar, i cantat amb la gran sensibilitat i virtuosa veu de Sonnica Yepes, consta de deu cançons de música subtil, fresca i humana. Les lletres del disc ens parlen de llibertat, de naturalesa i de sentiments, des d’una mirada crítica i positiva, amb consciència social i plena en el present.

Quant la sonoritat i producció artística d’aquest treball, aconsegueix crear un ambient envolvent que convida a ballar i a moure’s suament, a partir d’un variat i curat ensemble de corda, percussió i vent: ukelele, baix, contrabaix, xel·lo, bateria, piano, saxo, trombó, trompeta i flauta de fusta. #SoArtMinimal és una obra d’autor, un treball molt personal que naix a l’estiu del Mediterrani, germinat entre passejos, converses i paisatges de marjals i platges valencianes.

Tot el món convidat!

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.