Havaneres amb Serra de Marina a les ‘Nits d’Emocions’ de Sorli Emocions

Concert de:
Serra de Marina

Serra de Marina actuarà dissabte 6 d’agost a les 22.30 a la terrassa del complex Sorli Emocions del Grup Sorli, ubicada a Vilassar de Dalt, en el marc de les ‘Nits d’Emocions’, una iniciativa que combina la millor música en directe, gastronomia i a l’aire lliure.

Serra de Marina és un grup d’havaneres format l’any 2004 a Vilassar de Dalt, a partir d’un grup d’amics que sempre han tingut inquietuds per la música. Actualment, ha esdevingut un referent entre els actuals grups Maresmencs, i el seu repertori alegre i engrescador, inclou havaneres, valsets, cançons marineres i cançons pròpies del grup.

El grup està compost per quatre integrants: Pere Puig amb la veu principal, Josep Lluis Milàn amb segones veus i el baix, Albert Jolí amb segones veus i la guitarra, i Albert Llaveria amb l’acordió. Actualment, tenen tres CDs d’estudi, i l’últim el van gravar l’any 2019 amb la formació actual.

Cada nit de concert del cicle ‘Nits d’Emocions’ tindrà un menú elaborat pel xef del restaurant i es proposarà un còctel diferent als assistents. El sopar comença a les 21.00 i es recomana reservar taula al telèfon 937 539 347, ja que l’aforament és limitat.

El complex comercial i esportiu Sorli Emocions, ubicat a Vilassar de Dalt, té 15.000 metres quadrats urbanitzats que comprenen dues edificacions: Sorli Emocions, amb un hotel, zona comercial i gastronòmica, i Sorli Sport, un centre esportiu amb pistes de pàdel, piscina i centre de bellesa.

No hi ha videoclips d'aquest grup!

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.