Concert de:
REMEMBER QUEEN

El millor homenatge tribut a Queen

El Musicveu et porta el millor homenatge a la banda britànica de rock QUEEN. Remember Queen et transportarà a una altra època. Un viatge i recorregut per molts dels grans èxits dels '70 i '80 com ‘I want it all’, ‘Bohemian Rhapsody’, ‘I Want to Break Free’, ‘Somebody To Love’, ‘Show Must Go On’...

Grans músics conformen aquesta espectacular banda tribut que interpreta a la perfecció les melodies que han passat de generació a generació, al costat del millor doble de Freddie Mercury, Piero Venery, que escenifica amb total simbiosi, dinamisme i energia a l'emblemàtica figura del seu líder Freddie Mercury. Un show que compta amb la coreografia i el vestuari exacte de cada moment d'èxit de Freddie Mercury i la seva banda i que s'acompanya amb vídeos originals de Queen, panells lluminosos i altres escenografies per reviure l'esperit indomable de Mercury i l'ànima eterna de la banda. Un desplegament tècnic sense precedents que no et deixarà indiferent.

FORMACIÓ:

Piero Venery - veu (Freddie Mercury)
Leo Giannetto - guitarra (Brian May)
Roberto D'Amicis - bateria (Roger Taylor)
Julio Llorca - baix (John Deacon)
El Festival Solidari Musicveu et porta al Celler Codorníu per gaudir d'aquest espectacular concert de rock, un show enèrgic i ple d'emocions, en un emplaçament molt especial del Penedès perquè el gaudeixis de la forma que desitgis; un espai on et podràs moure lliurement, ballar, escoltar música i/o compartir una copa amb la millor companyia.

NOTA IMPORTANT: L'adquisició de l'entrada dona dret a l'accés al recinte per gaudir de l'actuació preferentment a peu dret. Per aquest concert, s'han habilitat diferents zones:

- ESPAI PISTA: davant l'escenari és la zona que permet la màxima immersió per gaudir de la música a peu dret i ben a prop dels músics.
- ESPAI JARDÍ: darrere l'espai pista és la zona més tranquil·la, on compartir música, ball i/o conversa d'una forma ben distesa amb els acompanyants.
- ESPAI SEIENTS: costats laterals de l'espai pista enjardinat, per aquelles persones que necessitin romandre asseguts per raó de dificultat de mobilitat o davant situacions de diversitat funcional. En cas de no trobar-se en aquesta situació, cal donar preferència d'accés a aquest espai a les persones que realment ho necessitin.

Zones Codorniu 2

Durant el concert hi haurà un servei de musictast amb productes de Codorníu.
Un show espectacular i inoblidable, en un entorn incomparable!

El Festival Solidari Musicveu organitzat per la Fundació Pinnae, en la seva desena edició destinarà els seus beneficis en la investigació de la cura de l'ELA.

No hi ha videoclips d'aquest grup!

Més info:
www.musicveu.cat

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.