Raynald Colom

Concert de:
Raynald Colom

El trompetista Raynald Colom presenta el seu últim projecte The Barcelona Session gravat amb grans músics de l’escena internacional del jazz: Danny Grissett al piano, Joe Sanders al baix i Greg Hutchinson a la bateria.

Després de 7 anys de silenci discogràfic com a líder, Raynald Colom torna amb un àlbum en viu en el que juguen a eternitzar una ciutat, a musicalitzar els seus ritmes, a reinventar els seus crits i xiulets interiors. Un salt mitològic per Barcelona, a través de coordenades subtils, milers de vegades retratades.

El nou projecte de Colom té precisament en compte totes les possibilitats de salts: viure i sentir els carrers mediterranis sota cercles i línies, perdre’s, trobar el camí i, més endavant, trobar-se (…). Apareix l’abstracció i uns minuts més tard es fonamenta.

Raynald Colom s’ha convertit en una referència de fusió de jazz i flamenc i obres clàssiques. Nomenat al premi Django d’Or i primer músic de jazz a guanyar el prestigiós premi “Puig Porret” a Espanya, ha tocat i gravat amb multitud d’artistes reconeguts internacionalment com Mulgrew Miller, Greg Osby, Jorge Pardo, Duquende, Nicholas Payton, Chicuelo o Manu Chao, per nomenar alguns.

No hi ha videoclips d'aquest grup!

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.