DONES I COMPOSITORES: Homenatge a Conxita Badia

Concert de:
Quintet Conxita Badia

El passat 6 de desembre de l’any 2020, es van celebrar a Camprodon els Premis de Lied/Cambra Conxita Badia. Una iniciativa creada i coordinada per la soprano begetina Mònica Bargalló, amb l’objectiu de generar noves oportunitats i reconeixement a formacions de cambra a través de la figura de la soprano liederista i pianista catalana Conxita Badia (1897-1975).

El Quintet Conxita Badia va ser guardonat amb el primer premi, amb el qual s’ha possibilitat que enguany es pugui realitzar aquest concert d’homenatge al Teatre de Sarrià, dins del cicle de música de dones i compositores.

Conxita Badia

Concepció Badia Millàs (també anomenada Conxita) (Barcelona, 14 de novembre de 1897 – 2 de maig de 1975) fou una de les sopranos més destacades del segle XX, en el camp de la cançó culta i popular. Al llarg de la seva vida artística, els seus tres grans Mestres foren Enric Granados, Pau Casals i Manuel de Falla.

La seva carrera internacional la portà als principals escenaris del món i li valgué la devoció dels principals compositors i músics contemporanis que conegué dins i fora de Catalunya.

No hi ha videoclips d'aquest grup!

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.