Clàssica i altres temps

Concert de:
Quartet Moana

Moana Quartet neix al Conservatori Superior de Música del Liceu l’any 2013 amb la intenció d’endinsar-se en la formació del quartet de corda clàssic. Per tal d’aprofundir en el repertori propi de la formació i consolidar-se com a grup, s’han format amb el violoncel·lista del Quartet Casals Arnau Tomàs i el violinista del Quartet Quixot Daniel Cubero.

Moana Quartet vol donar vida a la música d’una manera fresca, tant pel que fa a la seva interpretació, com al fet de treballar obres de compositors del seu entorn proper. Per altra banda, Moana Quartet pretén presentar-se en diversos formats que vagin des de la interpretació clàssica a la interpretació contemporània i la mescla d’estils i disciplines artístiques.

Moana Quartet sempre aposta per la innovació. És per això que aquesta vegada presenten un repertori variat on interpretaran meticulosament entrellaçats diferents moviments dels quartets de corda composats pels músics més destacats de finals del s.XIX i principis del XX com Antonin Dvorak, Dmitri Shostakovich i Maurice Ravel, amb obres no tant conegudes i no per això de menys qualitat musical.

Rubén Herrera i Carlota Novell · violins, Anna Ribera · viola i Clara Manjón · violoncel

Reserves

Entrada gratuïta amb reserva prèvia
A partir del dilluns 18 de febrer, a les 9 h, reserveu les vostres entrades:
presencialment al taulell del centre cívic
online al següent enllaç: https://goo.gl/NM5uPN (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)
Una vegada comenci l’espectacle no es permetrà l’entrada

No hi ha videoclips d'aquest grup!

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.