OBRES PER A QUARTET DE CORDA DE COMPOSITORES DELS SEGLES XIX I XX AMB ‘QUARTET MOANA’ / VII CICLE DE DONES I COMPOSITORES

Concert de:
Quartet Moana

En aquest segon concert del cicle, l’emblemàtic Quartet Moana ens oferirà un concert per a corda d’algunes compositores dels segles XIX i XX, que volem rescatar de l’oblit.

Quartet Moana és un quartet de corda de música clàssica i contemporània. Fundat el 2013, compta en l’actualitat amb les violinistes Rubén Herrera i Carlota Novell, la violista Anna Ribera i la violoncel·lista Clara Majón. Amb una formació professional internacional d’allò més rica i diversa, les integrants del Quartet tenen en comú haver coincidit en els seus estudis superiors, al Conservatori de Música del Liceu de Barcelona, per després seguir perfeccionaments tècnics, a l’estranger. Amb la intenció d’endinsar-se en la formació del quartet de corda clàssic i per aprofundir en un repertori propi de la formació, el grup vol donar vida a la música d’una manera fresca, tant pel que fa a la seva interpretació, com al fet de treballar obres de compositors del seu entorn proper.

No hi ha videoclips d'aquest grup!

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.