CONCERT DE PIANO AMB MARIA CANYIGUERAL: OBRES DE MOMPOU, HAYDN I BEETHOVEN / CICLE DE MÚSICA DE CAMBRA AMB AMICS UNESCO BARCELONA

Concert de:
Maria Canyigueral

L’Associació Amics de la Unesco de Barcelona i l’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, amb la coordinació i direcció musical de Maria Canyigueral, coprodueixen el primer cicle de música de cambra al Teatre de Sarrià, amb l’objectiu de difondre la música de cambra per a piano i diferents instruments. Una iniciativa que permetrà també concretar alguns dels 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de l’agenda 2030, com la Salut i el Benestar; l’Educació de qualitat; la Igualtat de gènere; la Reducció de les desigualtats; la Pau, justícia i institucions i, sobretot, el darrer: Aliança per a assolir els objectius.
Aquest primer cicle donarà el tret de sortida amb la pianista Maria Canyigueral, que ens oferirà un concert amb obres de MOMPOU, HAYDN, I BEETHOVEN. Tanmateix, en aquest concert inaugural del cicle, comptarem amb la presència de Joan Vives, flautista de bec, professor d’història de la música, divulgador musical i locutor-redactor de Catalunya Música (emissora de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals), que ens farà la presentació de tot el cicle, així com el comentari del primer concert.

No hi ha videoclips d'aquest grup!

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.