El so del quartet de saxos

Concert de:
Limnos Quartet

Clàssica i altres temps

Limnos Quartet neix l’any 2005 a França, on les saxofonistes coincideixen durant els seus estudis de perfeccionament de l’instrument, amb el propòsit de fer conèixer el saxòfon en les seves diferents vessants. Han actuat a nombroses sales i festivals del territori nacional i internacional amb un programa que explora la gran versatilitat d’aquesta formació. Interpreten des de repertori representatiu de l’escola tradicional del saxòfon a transcripcions d’obres originals per a altres formacions, passant per un ampli ventall d’obres de compositors actuals. En aquest darrer camp, han tingut l’ocasió de treballar directament amb els compositors Salvador Brotons, Dimitri Tchesnockov i David Salleras. D’aquesta col·laboració neix el seu primer treball discogràfic “Identitats Sonores” (2015).

Com a grup de cambra han rebut formació de saxofonistes de reconegut prestigi com Eric Devallon, Claude Delangle, Juan Jiménez, Christophe Bois i Luis Ignacio Gascón. L’any 2011 obtenen el Tercer Premi al “III Concurso Internacional Yamaha de Cuartetos de Saxofón”, celebrat a Madrid, i són finalistes del “I Concurs Internacional de Música de Cambra La Porta Clàssica- Matas i Ramis”.

En aquesta ocasió, Limnos Quartet ens proposa un recorregut a través diferents èpoques, estils, colors i textures per ensenyar-nos tot allò que la formació de quartet de saxos ens pot oferir. Podrem escoltar peces escrites per a aquesta formació, així com d’altres originalment escrites per orgue, quartet de corda o orquestra passades pel sedàs dels quatre saxos. *Dins el cicle +Dones

Limnos Quartet. Gemma Torralbo · saxo soprano, Esther Sabaté · saxo alto, Elena León · saxo tenor i Núria Brull · saxo baríton

Reserves

Entrada gratuïta amb reserva prèvia
A partir del dilluns 18 de març, a les 9 h, reserveu les vostres entrades:
presencialment al taulell del centre cívic
online al següent enllaç: https://goo.gl/jrMVHr (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)
Una vegada comenci l’espectacle no es permetrà l’entrada

No hi ha videoclips d'aquest grup!

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.