El Cruïlla Primavera s’acomiada a Westfield Glòries amb el concert de La La Love You

Concert de:
La la love you

Els propers 21 i 22 d’abril arriben les dues últimes dates de l’edició 2023 del Cruïlla Primavera, i ho fa amb les actuacions gratuïtes de Doctor Prats (divendres a les 19 h) i La La Love You (dissabte a les 19 h) a Westfield Glòries. Aquests concerts marcaran l’inici del Westfield Good Festival, un esdeveniment del centre comercial que reuneix música, art i tallers durant els mesos d’abril i maig sota el lema “Diversió per a tu, un món millor per a tots!”.


A més d’aquestes dues actuacions, el col·lectiu d'artistes i d'humoristes gràfics El Estafador presentarà dos dies d'activitats enfocades a tots els públics, incloent-hi l’infantil.


Aquestes activitats pretenen mobilitzar, llapis en mà, a la gent de Barcelona, perquè surtin a imaginar, a expressar-se i a gaudir amb les diferents activitats conduïdes per l'equip de l'Estafador a l'escenari que el Cruïlla Primavera situarà al pati exterior de Westfield Glòries, on es realitzarà un mural col·lectiu, amb instruments, ball i gèneres musicals de tot el món que es convertiran en els protagonistes de l’obra final.


Divendres 21 es plantejarà la composició tot preparant les principals superfícies cromàtiques i es procedirà a dibuixar els grans elements. Dissabte s’acabarà el projecte convidant a participar a nens i nenes que continuaran il·lustrant el mural afegint a manera de collage les seves pròpies creacions.


Per fomentar la participació dels més petits hi haurà cadires i taules disposades en l'espai perquè nens i nenes realitzin dibuixos i manualitats, que posteriorment podran afegir al mural si així ho desitgen. A més, gràcies a una pantalla gegant situada al fons de l’escenari, es podrà gaudir en detall el treball dels il·lustradors.


Els il·lustradors del col·lectiu El Estafador que participaran en l’activitat són: Javirroyo, Ana Mercrominah, Chantal Vizcaíno, Darío Cuadrada. Mente, Esther Miss Pad Thai, Gerard Helena Anillo, Héctor Humor Joder Humor, Iván Bravo, Lara Trece, María Srta. Valenzuela, Núria Clotet, Roger Petra, Albert Gené, Jose Lope y Maria Saladich Marylou.


El Westfield Good Festival busca fomentar el consum responsable i impactar de forma positiva a la comunitat a través d’experiències que els acompanyin en el seu recorregut cap a un estil de vida més respectuós amb l’entorn.


LA LA LOVE YOU

Si hagués de venir la fi del món, seria un consol que ens agafés ballant, amb la serotonina ben alta, a un concert de La La Love You.


Per a molts, la seva cançó “El Fin del Mundo” va ser la porta d’entrada a un grup que enamora des del primer acord. I que des de llavors no ha parat d’encadenar hit rere hit, cada qual més ballable que l’anterior.


El pròxim 22 d’abril, La La Love You arriba al Cruïlla Primavera 2023, amb un concert únic a l’esplanada de Westfield Glòries.


L’entrada és gratuïta i la fi del món no es preveu per als següents mesos, així que no tens excusa per perdre’t aquesta festa!

No hi ha videoclips d'aquest grup!

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.