Cantem al Terrat

Concert de:
Julivert

El músic torrenc Jordi Suñé (JULIVERT, TRES) oferirà aquest dijous a partir de les 7 del vespre un nou concert per infants i famílies. Serà la sisena cita que dedica al públic infantil i es farà des del terrat de casa seva.

Suñé interpretarà cinc versions cançons populars i de la Dàmaris Gelabert: “La gallina ponicana”, “Les vocals”, “Les bananes” i “Els dies de la setmana”. Per seguir el concert online cal seguir al perfil de Facebook 'JordideMúsica'. En aquesta pàgina s’anuncien prèviament els concerts setmanals dels dijous, les cançons que es cantaran i es fa recordatori dels reptes que llença el mestre de música a cada concert.

Cada dijous, a part de cantar, se celebren els aniversaris de la setmana, es comparteixen coneixements musicals infantils i s’ensenyen els reptes realitzats pels alumnes. D’aquesta manera, els espectadors han pogut escoltar a diferents nens i nenes cantar des de casa o han pogut veure els instruments construïts per les famílies amb materials reciclats, per exemple.

Els concerts tenen una mitjana de 600 reproduccions i la pàgina des d’on s’emet el concert té hores d’ara 390 seguidors.

Més info:
www.elriu.cat

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.