JOSEBA LOINAZ & JORDI SUÑÉ

Concert de:
JOSEBA LOINAZ
JORDI SUÑÉ

Aquest mes de juliol farem un experiment musical que us pot interessar. Ajuntem el saber fer i el piano del músic Joseba Loinaz i l'energia i la guitarra del cantant Jordi Suñé. Seran cançons d'allí i d'aquí. Serà un viatge d'anada i tornada, d'Euskadi a Catalunya, de Catalunya a Euskadi, amb alguna parada a mig camí, a l'Aragó. Cançons d'autor, cançons populars, versions i bon ambient.
Joseba Loinaz ha partipat en l'enregistrament de desenes de discos d'estudi -el darrer amb TRES- i en molts projectes musicals -com algunes gires amb Javier Muguruza. Actualment, és un dels líders de Leire Project, amb els quals ha tocat fins i tot a Estats Units. Jordi Suñé és el cantant de TRES, amb els quals ha enregistrat el disc "Casa nova", i membre de Julivert, el grup de cançons de taverna del Baix Gaià.

No hi ha videoclips d'aquests grups!

Més info:
www.elriu.cat

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.