Joana Dark

Concert de:
Joana Dark

Joana Dark és un projecte musical que neix amb la intenció de transportar al moment actual aquelles cançons que varen deixar constància del costumbrisme i les tradicions del segle passat. Mitjançant la recuperació de textos antics es cerca la reflexió sobre els orígens més rurals de les costums actuals, així com l’anàlisi del punt en el que hem arribat, sempre des de la visió de la dona.

Joana Dark busca acostar aquestes melodies tradicionals al públic actual i experimentar amb elles, fent-ne una reinterpretació adaptada al context sonor contemporani, tenint-hi especial pes la música electrònica. Així mateix, la veu esdevé l’eix principal com a comunicador, de la mateixa manera que ho era durant l’època de tradició oral. La reivindicació de l’apropiació de la veu, concretament la veu femenina, per a comunicar el propi pensament.

La Lireta, és el seu primer EP centrat principalment en una de les obres més importants de l’etnòleg i folklorista català Joan Amades: ‘Folklore de Catalunya’ (1950-1969).

No hi ha videoclips d'aquest grup!

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.