Festival Macroclima

Concert de:
Iván Ferreiro
Cala Vento
Selva Nua

Iván Ferreiro

El cantant gallec Iván Ferreiro, una de les veus de referència del pop independent espanyol, presentarà el seu nou àlbum 'Trinchera Pop' en directe: “En el alambre”, “La humanidad y la tierra”, “En las trincheras de la cultura pop”, “Miss Saigon”… I totes les seves cançons més emblemàtiques. En escena estarà acompanyat de la seva banda habitual, Pablo Novoa a les tecles, Ricky Falkner al baix, Xabier Molero a la bateria i Emilio Saiz i Amaro Ferreiro a les guitarres.

Cala Vento

El duet català de rock Cala Vento, format pels empordanesos Joan Delgado i Aleix Turón, va començar a compondre junts el 2014 i després de quatre àlbums s'han convertit en una de les referències de l'escena indie, omplint sales a Catalunya i arreu d'Espanya. La seva música es caracteritza per la immediatesa, força i intensitat emocional de qui viu apassionadament i es veu afectat cada vegada més per una generació sense futur. Tot i això, el grup té la capacitat de transmetre optimisme i alegria al seu públic.

Selva Nua

Selva Nua és un grup lleidatà encapçalat per Joana Jové (veu i guitarra) i Adrià Garcia (baix) de sonoritat pop amb influències soul i picades d'ullet a la música lo-fi. Les seves lletres són introspectives i evocadores, amb melodies singulars i amb un punt diferent. Ens aporten melodies amb guitarres mesurades, línies de baix emblemàtiques i bateries tenaces. El seu disc de debut "Momentani" va significar una veritable glopada d'aire fresc per la nostra escena musical.

Més concerts

divendres, 5 juliol 2024
jul 05

Boye, Ferran Palau, Mar Pujol, Sara Terraza, Selva Nua, Socu...

Vilanova i la Geltrú
18:30
jul 19

Magalí Sare, Manel Fortià, Selva Nua

Térmens
19:00
Anterior Següent

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.