Concert de presentació de l'EP 'Olives als tarongers'

Concert de:
INUK

Surrealisme màgic, poesia i viatge sensorial. Aquesta és l’experiència que proposa INUK en el concert de presentació del nou EP Olives als tarongers el proper divendres 31 de gener a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell.

La Irene Blánquez i el Ricard Latorre van formar INUK fa uns tres anys, un cop acabada l’etapa del seu anterior projecte, Cotofluix (2012-2016). El nou projecte incorpora dos músics més: l’Albert Daví al contrabaix i baix elèctric i el Francis Hernández a la bateria i percussions.

El seu directe és delicat i molt honest. Les lletres són lliures i amb un gran pes poètic. Són gairebé contes sense final. Per primera vegada la formació presenta les seves cançons a la ciutat de Sabadell.

El nou disc, que en aquests moments s’està acabant d’enregistrar, serà doble i estarà format per un bloc acústic gravat a l’estudi La Pobla a càrrec del músic sabadellenc Llongue i un altre d’elèctric a Magneti Studio 13 de Terrassa sota la direcció del Marc Ribera.

L’EP està format per 3 cançons; Olives als tarongers, Nadal i En un tros de paper i acaba de ser publicat a totes les plataformes digitals a mode d’avançament del disc, gràcies a la col·laboració amb el segell discogràfic Cases de la Música. Cal destacar que la cançó En un tros de paper és original del Llongue i que el grup l’ha versionat donant-li un aire folky.

Durant el concert, a part de les cançons d’INUK, també es podrà gaudir de poesia catalana musicada pel grup, Joan Vinyoli, Miquel Martí i Pol i Josep Carné seran alguns dels poetes més recurrents.

No hi ha videoclips d'aquest grup!

Més info:
grupinuk.com

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.