"Take me Home"

Concert de:
Gospelians de Girona

Gospelians té un bagatge de més de disset anys. Es tracta d'un grup intergeneracional de més de 70 veus, excepcionals solistes i l'acompanyament de músics professionals.

La direcció del grup està a mans de Karol Green, qui, amb el seu extens coneixement del gòspel, la seva trajectòria professional i la seva vivència personal i interpretativa, aconsegueix conduir aquesta amalgama de veus i ofereix unes actuacions plenes de màgia, intensitat i que ens acosten a l’espiritualitat per on transcorre el gòspel, cançons espirituals africanes i altres peces que el grup interpreta.

Els seus espectacles són un ball d'energia, vitalitat, somriures, ritme i passió que es mouen de dalt a baix de l'escenari, connectant amb el públic des de l'inici de l'actuació.

Gospelians ha creat el seu últim espectacle, que porta per títol "Take me home". En aquesta ocasió, la coral ha decidit explorar el significat de la paraula "home", casa en anglès, en diferents àmbits, tant personals com universals. Després de tants anys compartint escenari i vivències, la coral s'ha convertit en una família particular i, d'alguna manera, també la senten casa seva. Així, a través de la música, volen transmetre aquest sentiment d'unió i acollida que sorgeix quan ens trobem en el lloc adequat i amb les persones adequades, i ens animen a buscar el nostre propi "home" i la capacitat per connectar-nos amb nosaltres mateixos, amb els altres i amb el món que ens envolta.

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.