Clàssica i altres temps

Concert de:

Clàssica i altres temps

Dos músics d’alt nivell s’uneixen per interpretar un programa variat on els acords de la guitarra i els sons de la flauta conflueixen en obres de Bach, Piazzola i Francesco Molino, entre d’altres.

Jacob Cordover gaudeix d’una carrera internacional vibrant i variada.Ha pujat a escenaris d’arreu del món a llocs com Austràlia, el Canadà, els Estats Units, Espanya, França, Alemanya, Itàlia i el Regne Unit com a solista i en grups com Zoco (duo amb la oboista Laura Karney) o l’Australian Guitar Duo (amb Rupert Boyd). A més de treballar amb grups estables, Jacob Cordover és també músic de cambra i solista i ha tocat en conjunts i orquestres com la Ottocento Orchestra, el conjunt de guitarra Z.O.O., al Leicester International Music Festival i amb artistes com Nicholas Daniel o Dave Young. Cordover està demostrant ser una figura important en el desenvolupament d’un nou repertori per a guitarra. Compositors anglesos, noruecs, mexicans, espanyols, australians, americans i canadencs han escrit obres per a ell.

Eduard Sánchez és solista internacional i professor del Conservatori de Música de Barcelona. Es va formar amb Willy Freivogel (Alemanya), Maxence Larrieu (França) i, especialment, amb el solista internacional Claudi Arimany.La seva activitat concertística l’ha portat a actuar amb instrumentistes internacionals. Ha ofert concerts per Espanya, Portugal, França, Itàlia, Suïssa, Alemanya, Mònaco, Àustria, Macedònia, Bèlgica, Holanda

Eduard Sánchez · flauta i Jacob Cordover · guitarra

Reserves

Entrada gratuïta amb reserva prèvia
A partir del dilluns 25 de febrer, a les 9 h, reserveu les vostres entrades:
presencialment al taulell del centre cívic
online al següent enllaç: https://goo.gl/YYBF6k (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)
Una vegada comenci l’espectacle no es permetrà l’entrada

No hi ha videoclips d'aquest grup!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.