Dik Banovich (Blues, roots, fingerpicking)

Concert de:
Dik Banovich

Dik Banovich està en actiu a l'escena folk & blues des del 1983. Criat a Chicago a les dècades dels 50 i 60, el seu estil de tocar amb els dits (fingerpicking) i la seva veu valenta denoten la seva primerenca exposició al blues, així com les seves arrels irlandeses. Des del 2002, Dik ha viscut a la Bretanya francesa i des d'allà continua tocant i girant, a més d'impartir tallers de guitarra des de casa seva.

La guitarra l'ha portat en un viatge musical increïble a través de molts estils d'interpretació, des del blues fins al bluegrass, des del folk celta tradicional fins al swing i viceversa, però d'alguna manera aconsegueix combinar tota aquesta diversitat musical en un so que és únic, particularment a les seves pròpies cançons i instrumentals originals.

Diu que està en un viatge d'autodescobriment, però escoltem un home que ha fet de la música la seva vida. Bluesman, guitarrista i viatger. Dik ha realitzat nombroses gires per la Gran Bretanya, Europa, Escandinàvia, Estats Units i Àfrica Occidental. Ha tocat a clubs, centres folklòrics, galeries d'art, pubs i concerts a tot arreu imaginables, tant a França com més enllà de les seves fronteres.

No hi ha videoclips d'aquest grup!

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.