David Philips Quartet a les ‘Nits d’Emocions’ de Sorli Emocions

Concert de:
David Philips Quartet

David Philips Quartet actuarà dissabte 13 d’agost a les 22.30 a la terrassa del complex Sorli Emocions del Grup Sorli, ubicada a Vilassar de Dalt, en el marc de les ‘Nits d’Emocions’, una iniciativa que combina la millor música en directe, gastronomia i a l’aire lliure.

David Philips és un cantant, guitarrista, compositor i productor anglès, arrelat a Barcelona. Té una extensa discografia personal i porta des de 2011 presentant la seva música en concerts solistes per tota Europa i en festivals com el Montreaux Jazz Festival a Suïssa o el Marciac Jazz Festival a França, entre molts d’altres.

A més, actualment treballa amb grups nacionals de jazz, funk i soul. Les habilitats de David Philips amb la guitarra l’han portat a treballar amb llegendes del jazz, el blues i el soul com Charlie Wood o Gisele Jackson. Algunes de les seves cançons com "What Am I?" i "Hummingbird", van ser utilitzades per RedBull i History Channel. També ha escrit una cançó per la pel·lícula Espanyola "Et Vull, Imbècil".

El quartet amb qui actuarà està compost pel mateix David Philips amb la guitarra i veu, Fernando Tejero amb els teclats, Matias Míguez amb el baix, i Marta Urdiales amb la bateria.

Cada nit de concert del cicle ‘Nits d’Emocions’ tindrà un menú elaborat pel xef del restaurant i es proposarà un còctel diferent als assistents. El sopar comença a les 21.00 i es recomana reservar taula al telèfon 937 539 347, ja que l’aforament és limitat.

El complex comercial i esportiu Sorli Emocions, ubicat a Vilassar de Dalt, té 15.000 metres quadrats urbanitzats que comprenen dues edificacions: Sorli Emocions, amb un hotel, zona comercial i gastronòmica, i Sorli Sport, un centre esportiu amb pistes de pàdel, piscina i centre de bellesa.

No hi ha videoclips d'aquest grup!

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.