FestiSurf Costa Brava

Concert de:
Dani Nel·lo & Los Saxofonistas Salvajes
Los Capitanes
Tiburona
Lord Diabolik

Arriba el 9è aniversari del FestiSurf Costa Brava! El festival GRATUÏT de Surf’n’Roll més festiu de la Costa Brava!

Organitzat per l’Associació Arocinema amb el suport de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, l’entitat fa una aposta per acostar la cultura underground al municipi.

En un marc agradable en el qual preval el bon ambient i en el qual hi ha un denominador comú; la diversió i la festa. FestiSurf consolida un any més la seva proposta, convertint-se en una cita obligada per als amants d’aquests sons i tot el que hi ha al seu voltant. Una programació que consta de quatre concerts, tots ells gratuïts i de forma consecutiva, de bandes punteres en l’àmbit nacional i internacional del surf i rock’n’roll, amb pinzellades d’altres estils.

Aquest any degut a tota la normativa COVID-19, farà que de nou el FestiSurf es celebri al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, i ho faci amb reserva gratuïta de seients i amb aforament limitat. Les entrades gratuïtes es poden descarregar al web del festival www.festisurfcostabrava.com

Enguany obriran el festival el duet franco-espanyol Lord Diabolik amb sons psicotròpics que fan ballar fins i tot als morts; tot seguit les madrilenyes Tiburona troben els aromes dels seixanta amb la contundència, ben dosificada, del punk llatinoamericà i la urgència del garatge. Agafaran el relleu madrileny Los Capitanes amb les seves mitjanes de vedella, torreznos i litres de cervesa, amanits amb rom de contraban, reverb i molt molt fuzz; i per tancar la nit Dani Nel·lo · Los Saxofonistas Salvajes, una banda all-star que uneix alguns dels millors músics de rhythm and blues, jazz i rock’n’roll de l’escena estatal per explorar l’essència del saxofonista salvatge però desenvolupant la seva pròpia veu.

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.