We can't stop the beat

Concert de:
Cor Jove de l'Orfeó Sarrianenc

Per primer cop després d’un temps difícil de pandèmia, on han assajat de totes les maneres possibles, el cor jove trepitja els escenaris amb una temàtica única que us transportarà a una selecció dels musicals més emblemàtics de Broadway i del teatre musical nacional.

El repertori que us presenten descriu la seva essència: la llibertat de ser, la perseverança, el sentiment de grup, l’estima pel país i la superació. Tot això, amb un petit fashback a temes de la infància i amb un toc de lluentons a l’estil Broadway!

Molts dels temes que presenten, els hem pogut gaudir al nostre país (RENT, Mar i Cel, Sister Act, A Cop de Rock, Fama, etc.) i això ens apropa molt a aquests musicals i el seu missatge.

Amb tot això i una posada en escena de 40 cantaires el Cor jove de l’Orfeó Sarrianenc presenta: WE CAN’T STOP THE BEAT la versió concert del pròxim espectacle que presentaran a l’hivern de 2022. T’ho perdràs?

No hi ha videoclips d'aquest grup!

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.