Clàssica i altres temps

Concert de:

Clàssica i altres temps

Amb aquest concert el conjunt Atria vol retre un homenatge a totes les compositores oblidades del segle XVIII, des d’ Isabella Leonarda a Elisabeth Jacquet de La Guerre.

Tota la nostra història ha estat influenciada per les societats patriarcals on l’home gaudeix d’uns drets, un poder i un protagonisme més gran que el de les dones. El segle XVIII, que és el que ens ocupa, no n’és una excepció. Les dones estaven sotmeses a l’autoritat dels homes i no es posava en dubte el seu paper subordinat.Només pel fet de ser dona, no gaudien dels mateixos drets que els homes, la qual cosa impedia que les nenes tinguessin accés a una educació apropiada.

A més a més, l’activitat de les dones estava limitada a la llar i estava socialment mal vist que les dones participessin en la vida pública o tinguessin altres ocupacions.
És per això que no interessava que les aportacions de les dones al món del coneixement o al món cultural fóssin reconegudes. Com afirmava Umberto Eco “No és que no hagin existit dones filòsofes. És que els filòsofs han preferit oblidar-les.” Avui, volem retre homenatge a totes aquelles compositores oblidades del segle XVIII dedicant el programa íntegrament a algunes de les seves obres que afortunadament han perdurat fins avui en dia.*Dins el cicle + Dones.

Conjunt Atria. Júlia Santos · traverso, Isabel Soteras · violí, Guillem Cabré · violí, Carla Rovirosa · violoncel i Eva del Campo · clavicèmbal

Reserves

Entrada gratuïta amb reserva prèvia
A partir del dilluns 4 de març, a les 9 h, reserveu les vostres entrades:
presencialment al taulell del centre cívic
online al següent enllaç: https://goo.gl/ERLuEp (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)
Una vegada comenci l’espectacle no es permetrà l’entrada

No hi ha videoclips d'aquest grup!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.