Concerts a cegues 2020

Concert de:
Concert secret

Aquesta tardor tornen els Concerts a Cegues i ho fan amb més força, més concerts i més espais. El festival mantindrà l'essència amb què va ser ideat, amb el format sorpresa com a element vertebrador. Entenem els Concerts a Cegues com un joc en què nosaltres marquem un dia, un lloc i una hora i desafiem al públic a ser-hi per descobrir un artista que no us podem anunciar.

D'aquesta manera busquem incentivar la curiositat del públic, animant-lo a descobrir noves propostes o, qui sap, obsequiant-lo amb un concert únic d'algun artista que ja conegui. Tot això, amb un format absolutament intimista, limitat a poques desenes de persones i sense escenari ni equip de so. Volem teixir un diàleg horitzontal entre públic i músics, eliminant qualsevol barrera i convertint cada concert en una trobada que aconsegueixi establir una relació molt més propera i intensa de la que es genera als concerts tradicionals.

Dia: Dissabte, 28 de novembre de 2020
Lloc: Banys Àrabs (C/ Rei Ferran el Catòlic, s/n. Girona)
Hora: 18.30 h | 20.30 h
Preu: 10 €

No hi ha videoclips d'aquest grup!

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.