Carme Canela & Jurandir DãSilva

Concert de:
Carme Canela

A "Celebrating "La Fusa", Carme Canela i Jurandir Dã Silva revisiten el llegendari disc: "Vinicius de Moraes a La Fusa amb Maria Creuza i Toquinho", enregistrat a Buenos Aires l'any 1970.

En aquest projecte, Carme Canela i Jurandir Dã Silva, ens presenten una nova mirada sobre aquesta obra que va obrir la porta de la música brasilera a tot el món. Dins del repertori podem escoltar les famoses cançons que s'inclouen al disc, com ara: "Lamento No Morro", "Samba Em Preludio", "Eu Sei Que Vou Te Amar" i "Garota de Ipanema" entre d'altres.

Amb arranjaments oberts al folklore brasiler com poden ser els ritmes afrobrasilers Ijexá o l'entorn sonor de la tradicional Samba de Roda i amb la influència del jazz, Carme i Jurandir fugen del que é s previsible. Amb tot aixaixò, i des del mé s profund respecte cap a aquesta obra, ac onsegueixen preservar la naturalitat musical i tota l'emocil'emoció del disc.


Carme Canela: veu

Jurandir Da Silva: guitarra

ContraBaix és un projecte de l’Ateneu Santfeliuenc que compta amb una reconeguda trajectòria des de la seva creació l’any 2000. Els més de 600 concerts realitzats han revitalitzat d’una manera molt destacada la vida musical del Baix Llobregat. S’han ofert espectacles a 12 poblacions del Baix Llobregat i a més de l’Hospitalet de Llobregat i la ciutat de Barcelona.

No hi ha videoclips d'aquest grup!

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.