Festival a2m'22 | Bufa&Sons

Concert de:
Bufa&Sons
Bufa & Sons
Xavi Lozano

Aquesta companyia creada per Xavi Lozano li permet donar sortida a la seua inquietud per explorar la creació musical i sonora a través d'instruments bufats de tot el món i de la seva dèria per trobar la musicalitat dels objectes quotidians.

El seu talent particular i la seua capacitat pedagògica l'ha fet habitual als mitjans, col·laborant en programes de TV3, Catalunya Ràdio, i Cuatro.

Vindrà acompanyat de Marc Vila (instruments de corda) i Guillem Aguilar (percussió), grans músics amb qui comparteix aventures, gustos i dèries musicals.

Amb carrera professional excepcional de més de vint anys de bagatge en l'àmbit de les Músiques del Món. Han col·laborat amb una extensa varietat d'artistes i bandes, des de la música tradicional a l'experimental i han actuat arreu de l'estat espanyol. També a Portugal, França, Alemanya i la Xina.


Amb l'espectacle musical Bufa&Sons té l'afany d'encomanar una manera d'entendre música i instruments diversa, creativa, basada en la tradició de recuperar objectes com a instruments.

Aquesta idea és la que articula aquest espectacle, adreçat a tota mena de públic que convida a emocionar-se amb màgia musical.

Com arribar? https://goo.gl/maps/EZHQLHWda4ggHW6A7

Recorda que has de portar la cadira de casa!
2 euros / persona
servei de bar

No hi ha videoclips d'aquests grups!

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.