Sorli Emocions celebra aquest estiu la vuitena edició de les ‘Nits d’Emocions’

Concert de:
A Ciegas

Dissabte 9 de juliol es donarà el tret de sortida a la vuitena edició de les ‘Nits d’Emocions’ a la terrassa del complex Sorli Emocions de Vilassar de Dalt, que tindrà continuïtat al llarg de tots els dissabtes d’estiu fins al 3 de setembre, amb un total de nou nits amb la millor música en directe, gastronomia i cocteleria a l’aire lliure.

El duo A Ciegas, format per dos amants de la música soul i R&B -Jonathan Herrero i Enric Ez-, arrencarà l’edició amb un espectacle fresc i enèrgic. El dia 16 de juliol serà el torn del ‘rhythm and blues’ amb Enma Fernández Quartet, integrat per Enma Fernández, Álvaro Taborda, Nil Mujal i Robert Olori. A continuació, el dia 23 de juliol, la jornada estarà protagonitzada pel ‘gypsy jazz’ de Big Dani Pérez & Albert Bello Quartet. Les actuacions del mes de juliol clouran el dia 30 amb Tori Sparks Band, que barreja en els seus àlbums el rock, el blues, el country i el flamenc fusió.

El dia 6 d’agost tindrà lloc un concert d’havaneres i cançons marineres de la mà del grup Serra de Marina, nascut a Vilassar de Dalt fa 18 anys. Dissabte 13 d’agost serà el torn de David Philips Quartet, que juga amb el funk i el soul. El següent concert, el dia 20 d’agost, estarà protagonitzat per The Popurris, un grup de versions amb un repertori de cançons molt variat, divertit i ballable. El mes d’agost clourà amb l’actuació de Paula Domínguez i Ramon Escalé, que uneixen el gòspel i el flamenc a través de versions d’antics cants espirituals fins a les cançons més contemporànies.

El cicle finalitzarà el 3 de setembre de la mà del grup de rumba del barri de Gràcia Alma de Boquerón, en una nit en què el centre comercial Sorli Emocions obrirà fins a la mitjanit.

Cada nit de concert del cicle ‘Nits d’Emocions’ tindrà un menú elaborat pel xef del restaurant. Es recomana reservar taula al telèfon 937 539 347.

El complex comercial i esportiu Sorli Emocions, ubicat a Vilassar de Dalt, té 15.000 metres quadrats urbanitzats que comprenen dues edificacions: Sorli Emocions, amb un hotel, zona comercial i gastronòmica, i Sorli Sport, un centre esportiu amb pistes de pàdel, piscina i centre de bellesa.

No hi ha videoclips d'aquest grup!

La imatge s'ha pujat correctament!

La imatge s'ha pujat correctament!

Comentaris sobre el concert:

Hi ha algun error o falta alguna dada en aquest concert?

Hem rebut la teva consulta!

Hem rebut la teva consulta!

Ens la revisarem i et direm alguna cosa.